2008 IndyCar Series HVMDallara
2010 IndyCar Series KV RacingDallara IR4
2012 IndyCar Series KV RacingDallara

(Foto: GP2 Series)

Venezuelanske Ernesto Viso har siden sin tid i britisk Formel 3 hele tiden været udpeget som et talent der var værd at følge. Han lærte de britiske baner at kende i 2002 i Formel Renault, uden de bedste resultater. Bedste placering blev blot en 9. plads i et løb på Donington. Alligevel kæmpede han godt videre og det var året efter at han slog sit navn fast ved at vinde Schorlarship klassen med P1 Motorsport.

Den efterfølgende sæson i mesterskabs-klassen varede kun en halv sæson. Her nåede han at hente en enkelt sejr på Knockhill inden han skiftede til Formel 3000 og kørte for Durango. Her hentede han sin bedste placering på Hungaroring med en 6. plads og hentede i alt 7 point hvilket var meget fint for en halv sæson i klassen lige under Formel 1.

Da klassen så skiftede til GP2 var det naturligt at der blev plads til ham. Det blev der i BCN-teamet, men resultaterne var pauvre. Det var først i de to sidste afdelinger at vi for alvor så hvad han kunne, hvor han med en 2. plads på Spa-Francorchamps hentede sit bedste resultat i sæsonen.

Alligevel burde der være mere i vente, og derfor skiftede han til 2006 til front-runner teamet iSport, der på det tidspunkt stadig havde deres første GP2 sejr til gode. Ernesto Viso bør blive en kører som kommer til at begå sig helt med fremme.