Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

KV Racing Technology gentegner med to kørere

IndyCar
Series  

08/02/11 

To ud af de tre kørere der deltog i sidste års IndyCar Series mesterskab sidste sæson for KV Racing Technology har fået forlænget deres kontrakter til den kommende sæson.
De to kørere er indtil nu har fået gentegnet deres KV Racing Technology kontrakter er Takuma Sato og EJ Viso, mens teamets tredje kører fra 2010 sæsonen Mario Moraes fremtid stadig er uvis.
 

For at sige det mildt, havde ingen af KV Racing Technology kørerne en god sæson sidste år, det var året igennem plaget af det ene uheld efter det andet.
Samlet set kom Takuma Sato kun op i top 10 en enkelt gang i 2010, mens det dog lykkedes for EJ Viso at score en enkelt podieplacering på Iowa Speedway.

Der er dog optimisme i teamet forud for den kommende sæson, og det skyldes ikke mindst et nyt samarbejde med Group Lotus, som blandt andet skal hjælpe teamet med den aerodynamiske pakke, ikke mindst med henblik på 2012 sæsonen hvor det nye reglement træder i kraft.

Samarbejdet mellem KV Racing Technology og Group Lotus betyder også at Takuma Sato og EJ Viso skal køre med deres racere malet i Lotus farver.

Teamchef Jimmy Vasser fra KV Racing Technology udtaler i forbindelse med kontrakterne til Takuma Sato og EJ Viso:
"Det faktum, at begge kørere tager deres andet år med teamet giver os en god kontinuitet. Jeg tror at det at have en anden sæson med de samme kørere og ingeniører vil være til gavn for vores team, og vil forhåbentlig producere nogle meget positive resultater."

KV Racing Technology har endnu ikke besluttet om de vil køre med en tredje bil denne sæson, med Jimmy Vasser har tidligere udtalt, at han var ivrig efter at bevare Moraes sammen Sato og Viso.
Men derudover har Lotus testkøreren James Rossiter også været forbundet med et begrænset program med teamet i 2011, måske som en del af samarbejdsaftalen med Group Lotus.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ernesto Viso
  • James Rossiter
  • Jimmy Vasser
  • Mario Moraes
  • Takuma Sato
  • KV Racing
  •