Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Simona i IndyCar Series test

IndyCar
Series  

08/12/09 

Simona de Silvestro fra Schweiz har været blandt topkørerne i Formula Atlantic klassen hele denne sæson, og nu forsøger hun at komme helt op i den amerikanske top klasse, hvad angår formel biler. Det sker når hun i dag og i morgen skal teste sammen med HVM teamet på på Sebring banen i Florida.
 

IndyCar Series testen på Sebring banen er kommet i stand i samarbejde med hendes team i Formula Atlantic 'Stargate Worlds', samt HVM teamchef Keith Wiggins der ser store muligheder i Simona de Silvestro.

"Simona har været imponerende i Formula Atlantic klassen, og hun kan sagtens have en fremtid i IndyCar Series. Denne tests formål er at finde ud af om Simona's talent rækker til, og om vi i fremtiden skal samarbejde med Team Stargate Worlds" - udtaler Keith Wiggins.

Det så indtil den sidste løbsweekend ud som om Simona de Silvestro skulle sikre sig Formula Atlantic mesterskabet i år, alt hvad hun behøvede var en 2. plads i finaleløbet på Laguna Seca.
Men hendes tredje sæson sluttede desværre med en kollision , så hun røg ned på 3. pladsen i løbet, hvorefter John Edwards sikrede sig titlen.

Skulle testen på Sebring vise at talentet rækker, er der en ledig plads i HVM teamet der i år har haft kørerne Robert Doornbos og EJ Viso på banen.
Robert Doornbos har allerede skrevet kontrakt med HVM for 2010 sæsonen, mens EJ Viso er på jagt 'efter noget andet' efter to år i teamet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ernesto Viso
  • John Michael Edwards
  • Robert Doornbos
  • Simona de Silvestro
  • HVM
  •