Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Sato til KV

IndyCar
Series  

19/02/10 

Efter at drømmen om et comeback i Formel 1 i år fejlede for japaneren Takuma Sato, har han måtte kigge sig om efter andre muligheder for 2010 sæsonen.
Takuma Sato gæstede sidste år Indianapolis 500 løbet, der fattede han interesse for Indy Car Series mesterskabet, selv om det stadig var Formel 1 der stod højst på ønske listen, den interesse har nu udmøntet sig i en kontrakt med KV Racing Technology.
 

I perioden 2002 til 2008 nåede den nu 33 årige Takuma Sato at deltage i 92 Formel 1 Grand Prix løb for de tre teams: Jordan, BAR og Super Aguri.
Hans bedste placering var en 3. plads i Amerikas Grand Prix 2004.

Nu vender Takuma Sato igen tilbage til Amerika, for han har skrevet kontrakt med KV Racing Technology teamet der ejes af Kevin Kalkhoven og Jimmy Vasser, for en fuld sæson i Indy Car Series mesterskabet.

Takuma Sato testede sammen med teamet tidligere på ugen hvor det var på Sebring International Raceway, hvor han imponerede teamet med sin speed.
"Vi er meget glade for at have fået en kontrakt på plads med Takuma Sato. Jeg kan næsten ikke vente med at at se, det jeg forventer som en super hurtig kører på vores 'road courses', og jeg er sikker på at han også hurtigt vil finde speeden på 'ovalerne'. Hans viden og erfaring bliver værdifuld for os, og hans humor vil lyse op i teamet" - udtaler Jimmy Vasser.

Udover Takuma Sato havde KV Racing Technology også den tidligere HVM kører EJ Viso fra Venezuela med til testen på Sebring, men om han bliver teamkollega med Takuma Sato vides endnu ikke.
Det forventes dog at KV Racing Technology vil stille med to biler i år, efter kun at have deltaget med en enkelt bil i 2009 kørt af Mario Moraes.

I 2009 stillede teamet ved udvalgt løb også en racer til rådighed for Paul Tracy, noget de forventer at gøre igen i år.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Ernesto Viso
  • Mario Moraes
  • Paul Tracy
  • Takuma Sato
  • KV Racing
  • Sebring
  • St. Petersburg
  • 28/03/10 - St. Petersburg - IndyCar Series
  •