Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Silverstone test – onsdag

Formel 1 
12/10/06 

- giver debut til ny kører
Det er ikke kun Jerez der testes på i denne uge. Også Silverstone lægger asfalt til test. Onsdag var det en meget våd asfalt.
 

Det var meningen at der skulle testes på Silverstone onsdag, men det var så vådt og regnfuldt at der faktisk ikke blevet noteret nogen væsentlige tider, og af samme grund bringer vi ikke disse. Til gengæld var der Formel 1 debut til Ernesto Viso som blev taget i øjesyn af Spyker teamet.

Renault:
Renault fik intet ud af testen. Nelson Piquet jr. skulle have testet, men fik kun lejlighed til at køre et begrænset antal installationsomgange.

Spyker:
Hos Spyker gav testen debut til Ernesto Viso. Viso kommer fra GP2 serien, lige som Nelson Piquet jr. gør det. Men modsat Piquet jr. så fik Viso kørt nogle omgange på Silverstone. Men det var tider som faktisk ikke engang blev noteret. Men Viso fik dog vænnet sig lidt til bilen, og er frisk når og hvis Spyker ringer efter ham igen. Og det gør de. For efter testen onsdag meddelte teamet at Ernesto Viso skal være tredjekøreren i sæsonens sidste løb i Brasilien. Og dermed får den unge venezuelaner sin debut i Formel 1.


Ernesto Viso bliver tredjekører for Spyker i Brasilien
(Foto: GP2 Series)

Dons

Læs mere om:
  • Ernesto Viso
  • Silverstone
  •