Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Storsponsor giver Aske Nygaard Bramming en ny Formel 4 racer

Formel 4 DK 
18/12/17 

Formula 4 DKDet har længe været planen, at Aske Nygaard Bramming skulle køre Formel 4 i 2018. Og han er godt i gang med at skaffe den nødvendige kapital. Det er ligeså hårdt arbejde uden for banen som på banen, når ønskebudgettet for næste sæson er lagt og pengene skal findes. Det kender enhver racerkører til.
 

Nu får Aske en kæmpe håndsrækning og et stort skulderklap i form at et storsponsorat fra DreistStorgaard Advokater A/S fra Køge. Sponsoratet dækker en fabriksny Formel 4 Mygale racerbil og sponsoratet sikrer, at Aske kan stille til start i Formel 4 Renault DK-serien i 2018. Det betyder også, at Aske ikke skal tænke på omkostninger til bil i den kommende sæson. Og det gør en enorm stor forskel som racerkører.


DreistStorgaard Advokaterne præsenterer deres nye Formel 4 racerbil sammen med Aske Nygaard Bramming.
Fra venstre: Svend-Aage Dreist Hansen, Aske Nygaard Bramming, Stefan Schwaerter, Søren Storgaard
(Foto: Claus Nygaard)

Sponsoratet kommer efter at ejerkredsen i DreistStorgaard har evalueret Askes kørsel i 2017 og vurderet hans potentiale i 2018. Køge-advokaterne kom frem til, at de ville investere i en fabriksny Formel 4 Mygale racerbil og skrive kontrakt med Aske Nygaard Bramming som deres racerkører i 2018-sæsonen.

Aske er ikke kommet sovende til 2018-kontrakten med DreistStorgaard.

I sin rookie-sæson i Formel 5 i 2017 strøg Aske helt til tops som DASU Danmarksmester efter en fantastisk finaleweekend på FDM Jyllandsringen i oktober, hvor han gjorde rent bord og vandt alle tre løb og satte ny banerekord. Men det var ikke kun i finaleweekenden, Aske var flyvende. Igennem sæsonen har han stået på podiet 19 gange i 21 løb. Det er i sig selv en Danmarksrekord for en debutsæson i formelbil. Og han har to banerekorder med sig fra sæsonen.

På grundlag af hans flotte resultater i 2017-sæsonen, er Aske netop kåret som Årets Banesportskører BGK 2017 ved sin klub BGK’s 10-års jubilæum i november og fik ved den lejlighed overrakt en flot pris af Generalsekretær Ture Hansen fra DASU.

Direktør Svend-Aage Dreist Hansen glæder sig til at fortsætte samarbejdet med Aske, som også tidligere er blevet sponsoreret af DreistStorgaard, dog i mere begrænset økonomisk omfang. ”Vi har haft et langt samarbejde med Aske, som startede da han kørte gokart. Vi var med ham, da han blev Nordisk Mester i 2015 i gokart. Men det var et stort økonomisk spring for os at gå med op i banesport og Formel 5. Man kan sige, at vi tog chancen og fulgte med. Og det har vi ikke fortrudt. Aske blev Danmarksmester i sin første sæson i banesport og satte to banerekorder. Og har kørt flotte podiepladser hjem hver eneste løbsweekend henover sæsonen i Formel 5. Herunder 8 førstepladser. Aske har hjulpet os med at få en stor synlighed i motorsportsverdenen, som er en helt ny verden for os. Derfor har vi besluttet at tage et endnu større økonomisk spring og gå med op i Formel 4. Et spring, som også giver vores virksomhed helt nye muligheder for at møde kunder og klienter.”


DreistStorgaard Advokaterne præsenterer deres nye Formel 4 racerbil sammen med Aske Nygaard Bramming.
Fra venstre: Aske Nygaard Bramming, Svend-Aage Dreist Hansen, Stefan Schwaerter, Søren Storgaard
(Foto: Claus Nygaard)

Partner Søren Storgaard er også yderst tilfreds. ”2017 har været en meget positiv rejse for os. Vi er kommet ind i motorsportens verden med Aske. Gennem vores sponsorat med Aske møder vi ikke bare nye kunder, vi møder også vores egne kunder på en helt ny måde. Det er overraskende positivt, hvor mange mennesker, der faktisk følger med i motorsport.”

For Aske er det dejligt at møde så stor opbakning: ”Jeg er meget taknemmelig for den store opbakning jeg får fra DreistStorgaard Advokaterne i Køge. Svend-Aage Dreist Hansen, Søren Storgaard og Stefan Schwaerter har støttet mig siden jeg kørte gokart. Og når jeg har leveret topresultater på banen, så har de valgt at støtte mig endnu mere. De giver mig tro, håb og viljen til at vinde! Med deres støtte har jeg kunnet sætte nye mål. Og nu kan jeg sætte et nyt mål om at vinde Formel 4 sæsonen i 2018.”

DreistStorgaards sponsorat til Aske bringer dem naturligvis i medierne – både trykte medier, online medier, sociale medier og TV. Det er en vigtig del af sponsoratet, at der skabes en vedvarende synlighed af DreistStorgaard og Aske i 2018-sæsonen.

Men sponsoratet bygges også omkring det faglige og forretningsmæssige koncept ”DreistStorgaard Erhvervsklub”. Det er en erhvervsklub for advokatvirksomhedens VIP-kunder, hvor ledelse kobles med motorsport. Her skaber DreistStorgaard rammerne for at deres vigtigste kunder får faglig inspiration til at udvikle deres egen ledelse på et strategisk grundlag samtidig med at de får adgang til et stærkt netværk. DreistStorgaard Erhvervsklub drives som en del af sponsoratet af Askes far. Han er professor og strategisk rådgiver får både private og offentlige virksomheder. På den måde skabes der en stærk faglig kobling mellem det, der foregår i et motorsportsteam, som vil vinde, og det der foregår i enhver professionel ledelse.


DreistStorgaard Advokaternes nye Formel 4 bil, som i 2018-sæsonen køres af Aske Nygaard Bramming
(Foto: Claus Nygaard)

Søren Storgaard uddyber: ”Der er faktisk mange ligheder mellem en professionel advokatvirksomhed, der skal levere topresultater med sit team af eksperter, og en professionel racerkører, der skal levere topresultater med sit team. Det glæder vi os til at være en del af igen i 2018.”

Også direktør Svend-Aage Dreist Hansen glæder sig til 2018: ”Nu har vi købt racerbilen. Og vi har netop præsenteret den for vores VIP-kunder ved et stort netværksmøde i Køge. Nu ser vi med glæde og forventning frem til sæsonen i Formel 4. Aske har gjort det fantastisk flot hidtil. Og det er svært ikke at have store forventninger til ham. Men igen skal vi huske på, at 2018 bliver endnu et Rookie år for ham denne gang i Formel 4. Jeg ved, at han selv sætter målet højt og kører for at blive Danmarksmester. Og det er det, vi godt kan lide ved Aske. At han er fokuseret og ambitiøs. Vi forventer også, at han vil være med i toppen henover sæsonen. Men han skal også have tid til at udvikle sig som racerkører. Og med købet af Formel 4-raceren synes vi, at vi har givet ham de bedste betingelser for personlig udvikling. Det glæder jeg mig meget til at følge.”

AskeNygaardBramming.com


Læs mere om:
  • Aske Nygaard Bramming
  • Formel 4 på indendørs bane hos BGK
  • Mange højdepunkter ved BGKs 10 års Jubilæum
  •