Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Formel 4 på indendørs bane hos BGK

Diverse 
05/12/17 

I forbindelse med ti års jubilæet for Børnenes Gokart klub den 26. november, fik de godt 200 gæster en oplevelse lidt ud over de sædvanlige, da Aske Nygaard Bramming havde taget sin Formel 4 bil med til Brøndbyvester, og lukkede op for lyden ned ad langsiden. Måske ikke den oplagte bane, men Aske Nygaard Bramming kan jo lige så godt øve sig til at være med til gadeløb, som f.eks. Monaco i en F1.
 

I ti år har BGK kørt gokart i Brøndbyvester. Det blev fejret forrige weekend med 200 gæster, et Le Mans løb, femkamp, udstilling af gokarts og en Formel 4 bil og masser af taler.

Der blev udnævnt fem æresmedlemmer, Anitta Mathiesen, Janett Ammitzbøll Hove, Helle Aagesen, Henrik Hove og Flemming Aagesen som alle var medstiftere af BGK tilbage i 2007, samt det første 10 års jubilæums medlem, Morten Aagesen.

Prisen som årets BGK Banesportskører 2017 blev uddelt til Aske Nygaard Bramming.

– Et af mange højdepunkter på dagen var da Aske Nygaard Bramming kørte sin ny Formel 4 rundt på banen i Brøndby frem til udstillingspladsen. Lyden fra Formel 4 var super god på langsiden, hvor alle gæster var begejstret, siger Khanh Phi Thai fra klubben.


(Foto: Claus Nygaard)

BGK


Læs mere om:
  • Mange højdepunkter ved BGKs 10 års Jubilæum
  •