Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

Mange højdepunkter ved BGKs 10 års Jubilæum

Go Kart 
27/11/17 

Det var en fortryllende dag med talrige dejlige indslag, hvor ca. 200 gæster mødte op for at feste sammen med BGK'erne i forbindelse med BGKs 10 års jubilæum.
Vi takker alle sponsorer for deres bidrager, stærk opbakning af forældre og medlemmer, samt GoKarting, som gjorde det mulig at vi fik en fantastisk og mindelig dag sammen med vores mange dejlige gæster. Tusind tak for de mange flotte og mindelige gaver fra vores gæster.
 

Et velafviklet Le Mans til de fremmødte medlemmer startede denne fantastisk dag, hvor kampene var tæt med flotte præmier til Top 3-hold.

Herefter var talere fra Ture Hansen, DASU Generalsekretær; Bo Baltzer Nielsen, DASU Sportschef; Claus Nygaard og Jonathan Weywadt, nogle af dejlige og inspirerende indslag på dagen.

Der blev udnævnt 5 æresmedlemmer, Anitta Mathiesen, Janett Ammitzbøll Hove, Helle Aagesen, Henrik Hove og Flemming Aagesen som alle var medstiftere af BGK tilbage i 2007, samt det første 10 års jubilæums medlem, Morten Aagesen, hvor BGK-formanden, den 4. i række, overrakte æresbeviser, mindegaver og diplomet.
Prisen: BGK Årets banesportskører 2017 blev uddelt til Aske Nygaard Bramming.


Aske Nygaard Bramming modtog BGK prisen som Årets banesportskører 2017

Det var også travlt og tætte konkurrencer omkring 5-kamps stationer rundt på banen, hvor der blev prøvet ihærdigt for at vinde hovedpræmier.

Flot udstilling af Karter og Formel 4 med tilhørende personlige Roll-Up, flyers og flotte raceresultater i form af de vundne mesterskaber og podiepokaler i 2017 af udvalgte medlemmer; Anton Saugmann Güllich, Emil Tanggaard, Marcus Skjellerup, Jonathan Weywadt, William Wulf, Oliver Skjellerup og Aske Nygaard Bramming.

Et af mange højdepunkter på dagen var da Aske Nygaard Bramming kørte sin ny Formel 4 rundt på banen i Brøndby frem til udstillingspladsen – Lyden fra Formel 4 var super god på langsiden, hvor alle gæster var begejstret. Derefter var der autografsjægere og prøvesiddende i disse fantastiske fartmaskiner - Det er helt sikkert at udstillingen vil stærk påvirke og inspireres ønskeliste til julen 2017 hos vores medlemmer og deres forældre.

BGK, Khanh