Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Den første test med den nye bil

Advan Cup 
28/03/07 

Søndag aften blev motoren startet for første gang i Anders Majgaards nye BMW 120i, som A. Staun Motorsport i Ålborg har opbygget i løbet af vinteren. Mandag var der lige tid til en hurtig funktionstest og i dag stod bilen så klar på Jyllands-Ringen.
 

”Den kører virkelig godt – den styrer simpelthen suverænt. Med Peugeot’en var det en kamp at komme gennem svingene, og jeg sad hele tiden og håbede, at det gik. I BMW’en er det bare at holde på. Det er noget, der dur.” Anders er åbenlyst tilfreds med køreegenskaberne, men der også lidt malurt i bægeret.


I BMW’en er det bare at holde på. Det er noget, der dur.
(Foto: Spider-Web.dk)

”Vi har ikke den rigtige motorstyring endnu, så hver gang vi kommer ud på langsiden, er det tid til at finde kaffen og basserne frem. De andre kører ikke bare fra mig - de forsvinder ud over horisonten. Til gengæld så henter jeg det hele på den snoede del af banen, så jeg tror på, at den bliver rigtig god, når vi får motoren til at trække igennem”.


"Den bliver rigtig god, når vi får motoren til at trække igennem."
(Foto: Spider-Web.dk)

Nu skal der for alvor testes, og teamet har derfor syv testdage frem til sæsonstarten, så både bil og chauffør kan finde hinanden inden sæsonstarten. ”Arne Staun og min mekaniker Bjørn har gjort et imponerende flot stykke arbejde. Alene det, at vi kan komme med en bil, som er bygget helt fra bunden, og allerede den første dag køre et fuldt program, fortæller noget om kvaliteten af det arbejde, de har gjort.”

JA Motorsport


Læs også:
To 'tyvere' fra JA Motorsport
Ny teknologi i DTC og Advan Cup
Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • JA Motorsport
  •