Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

To 'tyvere' fra JA Motorsport

DTC Cup 
23/02/07 

- en 120'er og en 320'er
Ved et arrangement i Action City - Ballerup, i onsdags, viste Jesper Ternvalt og Anders Majgaard deres nye biler frem ved et sponsor arrangement.
 

Trods en snestorm der bestemte tempoet i det meste af Danmark, så havde de to kører gennemført et arrangement hos Action City. Sponsorer som allerede havde sagt ja, samt potentielle sponsorer var mødt op til et dejligt måltid mad og et spændende mini Le Mans Go Kart løb.


Anders Majgaard (tv) og Jesper Ternvalt (th) præsenterede deres 2007 racere i onsdags.
(Foto: Motorsporten.dk)

Aftenen startede med varm aftensmad til alle fremmødte, og imens alle spiste, var Danmarks DTC kommentator nummer et – Jens Winther jr. - mødt op for at fortælle om de muligheder som nuværende og nye sponsorere havde for at få eksponeret deres firma i de to klasser som teamet vil deltage i.

Jens Winther jr. startede med en kort forklaring om hvem han var, og om hans ”tidligere” job som kommentator på TV2. Jens har været med fra starten, set samtlige løb der er kørt i DTC, og kunne i den forbindelse fortælle hvor meget Jesper Ternvalt havde udviklet sig siden han startede i 1999.


Jesper Ternvalt skal den kommende sæson køre i denne BMW 320i E46.
(Foto: Motorsporten.dk)

Jens Winther jr. fortalte endvidere lidt om Anders Majgaards mange Danmarks mesterskaber i gokart, og hans tidligere erfaringer med blandt andet formel biler og Advan cup.

Endvidere fortalte Jens Winther jr. at TV 5 har overtaget transmissionen af DTC i 2007. Alle deltagere i arrangementet var enige om at Jens vil blive savnet som kommentator til danske motorløb, med hans store viden og behagelige stemme.

Inden det mini Le Mans løb, som skulle køres gik i gang, fortalte Jens Winther jr. lidt om DTC’s historie og hvordan både publikum og sponsorer er strømmet til de sidste år. Sluttelig fortalte Jens lidt om de sponsor pakker som teamet havde lavet og sluttede med et kæmpe bifald.

JA Motorsport har taget 2007 sæsonen meget seriøst, og har blandt andet fået Arne Staun til at opbygge Anders Majgaards BMW 120.


BMW 120'eren som Anders Majgaard skal deltage med i 2007 udgaven af Advan Cup.
(Foto: Motorsporten.dk)

Jesper Ternvalts BMW 320i E 46 er den bil som Jesper Sylvest sidste år deltog i.
Bilen er en gennemprøvet DTC bil som er meget stabil.
”Vi skal faktisk kun skrue, når noget går i stykker, ellers kører den bare” - fortalte Jesper Ternvalt.

Teamet var glade for det store fremmøde og ville gerne takke: Midland Oil, Lokalbolig projekt, Malermester Dennis Jørgensen, Boksa byg & development, Klinger Danmark, Ternvalt Ejendomme, Hans Heiberg Transport, Zenitil Danmark, Havdrup Maskinforretning, Borg Inventarsnedkeri, Dansk Gulventreprise, Sjællands biler, samt en stor tak til Action City for lån af lokaler, bane og gokarts. Der ud over vil teamet gerne rigtig gerne takke deres maler John som ejer Ringvejens Autolakering, for det nye design af de flotte biler.

Alle deltagere var meget imponeret over arrangementet og det rigtige gode gokart løb. Så der er ikke nogen tvivl om at JA Motorsport vil have en god og solid back up når deres sæson starter om kort tid i dansk motorsport.

Selch

Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  •