Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTC Cup

Ny teknologi i DTC og Advan Cup

DTC Cup 
26/02/07 

JA Motorsport viste i onsdags deres to nye BMW biler, til henholdsvis Danish Touringcar Championship og Advan Cup, disse biler vil blive de første som officielt benytter en ny teknologi.
 

I samarbejde med Ringvejens Autolakering og Nano Cover vil JA Motorsport benytte produkterne som skal beskytte bilerne mod fedt fingre og snavs. Produkterne har i en periode været benyttet af danske bilister, og skal nu bevise sit værd i dansk motorsport.


Anders Majgaard.
(Foto: Motorsporten.dk)

Både bilernes lak og fælge vil blive behandlet med et produkt som afviser snavs. Og det bliver ikke kun til løb at produktet skal afprøves.
Anders Majgaard fortalte i onsdags, at han vil kører alle de tests han kan komme til inden sæsonen starter.

Arne Staun, som står for opbygningen af Advan Cup BMW 120'eren, vil bistå Anders Majgaard i de test der skal køres. Anders fortalte ved teamets arrangement at han vil teste meget:
”Vi vil deltage i alle de tests som kommer. Det er vores mål, at vi vil prøve at kører lige så mange kilometer i de tests, som vi skal kører på en hel sæson. På den måde kan vi få fundet frem til de fejl, som ellers kan opstå gennem sæsonen.”


Jesper Ternvalt.
(Foto: Motorsporten.dk)

Jesper Ternvalt vil også teste med hans nye BMW 320 E46, så han er bedst muligt stillet i DTC privat Cuppen. Der er ingen tvivl om at JA Motorsport mener det alvorligt i 2007 sæsonen, og de vil gøre meget for at være helt fremme, når de røde lygter slukker første gang ved sæson starten på Jyllands-Ringen den 5. - 6. maj.

Selch

Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  •