Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Der arbejdes hårdt i Peugeot lejren

Le Mans 
04/02/07 

Le MansVi kunne i sidste uge fortælle, at Peugeot har valgt Sebring fra i deres forberedelser til 2007 sæsonen, men det betyder bestem ikke at de ligger stille og/eller er i kæmpe krise.
Franske l'Equipe kunne i fredags berette, at Peugeot kører en 5 dags test på Paul Ricard, fra og med i fredags.
 

Første dag kørte Peugeot 908 62 omgange. Stephane Sarrazin kørte de 47, hvorefter Jacques Villeneuve overtog bilen. Villeneuve fik dog kun kørt 15 omgange, inden han blev kaldt i pit med en mindre teknisk defek, som det blev kaldt hos Peugeot Sport.

Le Maine Libre rapporterede fra lørdagen på Paul Ricard, at Jacques Villeneuve blev sat i bilen fra morgenstunden, og kørte i den i to timer, inden Sébastien Bourdais overtog bilen. Han kørte resten af dagen uden nævneværdige problemer.

Auto-Hebdo kommer i deres nyeste udgave med med en interessant melding.
Unofficielt yder Peugeot 908, V12 HDI 735 hestekræfter, og har et drejningmoment på ikke mindre end 1540 Nm.
Hvis det bare er tilnæmelsesvis rigtigt, så er den bil en seriøs konkurrent til Audi på Le Mans, spørgsmålet er så om den kan holde.

Læs også:
31.01.2007 - Peugeot har aflyst Sebring test
03.02.2007 - Villeneuve tilfreds med første 908 test

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  • Stephane Sarrazin
  • Peugeot Sport
  • Paul Ricard
  •