Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Peugeot har aflyst Sebring test

Le Mans 
31/01/07 

Le MansPeugeot er i fuld gang, med at forberede sig til deres debut sæson, med den helt nye 908 HDI. En del af forberedelserne skulle være foregået på Sebring, umiddelbart i forlængelse af 12 timers løbet, men den test er nu aflyst.
 

Det havde ellers siden præsentationen af Peugeot 908 været planen, at hele teamet ville tage til Sebring og teste på den krævende bane efter det berømte 12 timers løbet var kørt, men sådan bliver det altså ikke nu.
Testen på Sebring var ellers planlagt til at være en privat test, og dermed uden adgang for andre teams.

Den officielle grund til at man nu har aflyst denne test er, at man vil bruge alt for meget kostbar tid på transport af biler til og fra USA, og at den tid kan udnyttes bedre i Europa.
Det betyder at første gang verdenspressen kan se en Peugeot 908 i action imod andre biler, er på Paul Ricard under de officielle testdage 25. og 26. marts.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Peugeot Sport
  •