Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Villeneuve tilfreds med første 908 test

Le Mans 
03/02/07 

Le MansJacques Villieneuve udtalte efter den første test af Peugeot 908, at han ikke havde forventede at Le Mans bilen kørte og opførte sig så godt som den gør.
 

Villeneuve fuldførte sine første omgange bag rattet af bilen på Paul Ricard, og han var positivt overrasket over den diesel drevne Peugeots samlede ’performance’.
”Det er en rigtig racerbil, og det havde jeg ikke forventet af en diesel. Den accelererer hurtigt, ligger rigtig godt i svingene og bremserne er imponerende.”

Mange af de observationer som Villeneuve har gjort efter sin første test i bilen, er meget lig dem som Audi’s kørere gjorde sidste år med deres R10 model.
Villeneuve opdagede at det var en rigtig racerbil, men var dog mest forundret over den manglende støj når bilen holder stille.

Testen på Paul Ricard vil forsætte til på mandag.

Selch

Læs mere om:
  • Jacques Villeneuve
  • Peugeot Sport
  • Paul Ricard
  •