Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Klaus Verner stopper som aktiv kører

Danish
Touringcar
Challenge 

29/09/05 

Som tidligere oplyst, så stopper DTC køreren Klaus Verner som aktiv kører med udgangen af denne sæson, men det betyder ikke at han kvitter motorsporten.
 

Efter en lang motorsportskarriere, som har indbragt Klaus flere mester- skaber både på to og fire hjul, så er tiden nu moden til et generations- skifte.


Klaus Verner.
(Foto: Motorsporten.dk)

Fra og med sæsonen 2006 vil Klaus hellige sig sin søn Kevins MotoCross karriere - noget han hidtil har gjort sideløbende med deltagelsen i Danish Touringcar Championship - og som i år blev kronet med et Hold DM til Kevin og hans makker Jonas Larsen.

At Kevins talent er stort er åbenlyst, ellers vinder man ikke et dansk mesterskab, og det er noget der er blevet lagt mærke til - derfor har Kevin opnået Team Danmark støtte til at fortsætte karrieren.

Sportsdirektør Lars Vendelbo fra LV-Motorsport - teamet hvor Klaus har kørt i år - udtaler i denne forbindelse:
"Det er selvfølgelig et stort tab for teamet at Klaus stopper, men samtidig er det prisværdigt, at han nu giver sin store viden videre til Kevin. Jeg kan kun håbe, at han får lige så meget ud af samarbejdet med Klaus, som vi har fået. Men nu er det jo ikke sådan at Klaus forlader LV-Motorsport helt, han vil stadig have sin gang i teamet, hvor han vil være en del af managesment gruppen, ligesom han også fortsætter som sponsor. Vi har alle været meget glade for samarbejdet med Klaus, og jeg er sikker på at vi får et ligeså godt samarbejde i fremtiden, selv om det nu bliver på et helt andet plan."

DM Finalen på Jyllands-Ringen den kommende weekend bliver Klaus Verners sidste asfalt baneløb i denne omgang.


Både Klaus Verner og hans lille gule Pokémon vil blive savnet på de dansk asfalt baner.
(Foto: Motorsporten.dk)

Hele teamet bag LV-Motorsport ønsker Klaus og Kevin 'god vind' med de nye udfordringer.

I og med Klaus stopper, bliver der en bil ledig i LV-Motorsports DTC team.
Der har allerede været et par forespørgsler på pladsen i teamets Peugeot 307 racer, men der er endnu ikke skrevet nogle kontrakter. Så interesserede kørere kan henvende sig til Sportsdirektør Lars Vendelbo via e-mail på Vendelbo@os.dk.

Læs også:
26.09.2005 - Klaus Verner DM vinder i MotoCross 2005
27.09.2005 - LV-Motorsport vil slutte med maner


Klaus Verners motorsportskarriere år for år.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her