Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

MotoCross

Klaus Verner DM vinder i MotoCross 2005

MotoCross 
26/09/05 

Med guldmedalje og krans om halsen kunne Klaus Verner i weekenden fejre sit første Danmarks Mesterskab i MotoCross.
 

Det var dog ikke som aktiv kører, men som holdleder for sønnen Kevin Verner og dennes teamkammerat Jonas Larsen som begge stillede op for Herning Moto-Cross.


Kevin trænes løbende af den mangedobbelte Danske Mester i moto-cross Søren B. Mortensen som har egen privatbane/træningsskole på hans ejendom ved Låsby imellem Silkeborg og Århus.
(Foto: VV)

I strålende solskin på Dall-banen ved Ålborg blev der afviklet 3 tællende heat.


Kevin i aktion på Søren B's bane.
(Foto: VV)

Med stabil og sikker kørsel i alle heat sikrede Kevin og Jonas sig suverænt det danske mesterskab for hold.
Sølvmedaljerne gik til Randers Motor Sport og broncen til Hedeland Motorklub.


Præmieoverrækkelse, Kevin til venstre og Jonas til højre.
(Foto: VV)

Fra og med 2006 vil Klaus Verner, der selv har dyrket motorsport siden 1978 udelukkende koncentrere sig om sønnens motorsportskarriere, og kører derfor sit sidste baneløb den kommende weekend.

Klaus Verner opnåede i perioden 1978-1984 to sølvmedaljer ved DM samt 5 Jysk-Fynske mesterskaber i Moto-cross, men nåede aldrig selv at stå øverst ved et DM.

Tilgengæld har han prøvet at stå øverst inden for asfalt sporten, hvor han siden debuten i 1985 i Toyota Corolla Cuppen, har kørt utallige sejre hjem i mange forskellige klasser.
De mange sejre blev sidste år kronet med en guldmedalje i den store Yokohama Cup klasse (Gruppe N 2000), hvor han sammen med Lars Vendelbo og David Falch sikrede Team VM Zinc Umicore en 1 - 2 - 3 sejr i mesterskabet.


Klaus Verner vandt Yokohama Cup mesterskabet i 2004, her er han foran teamkollegaerne Lars Vendelbo (2) samt David Falch (3) - de sluttede også mesterskabet i den rækkefølge.
(Foto: Motorsporten.dk)

Den kommende weekend kører Klaus Verner så sit sidste motorløb i denne omgang, det sker i forbindelse med DTC løbet ved DM Finalen på Jyllands-Ringen, hvor han stiller op i den ene af LV-Motorsports Peugeot 307 racere.

Læs også:
Klaus Verners motorsportskarriere år for år.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Klaus Verner
  • 02/10/05 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •      ASETEK SIMSPORTS