Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Corvette tilbage i FIA WEC igen

FIA WEC 
04/02/15 

World Endurance ChampionshipCorvette kommer tilbage i FIA WEC serien. Og nej, det er ikke Corvette Racing der vender tilbage. Det er derimod privat teamet Larbre Competition der vender tilbage til serien og til Corvette.
Efter et års ufrivillig pause er franskmændene tilbage i endurance race for alvor. De første kørere er der allerede lavet kontrakt med.
 

Efter en ufrivillig pause på et års tid grundet dels interne problemer og dels samarbejdsproblemer med Corvette, ja så er det private Larbre Competition team tilbage i WEC serien igen.


Den ene af Larbre Competitions 'gamle' C6.R fra sidst man deltog i FIA WEC
(Foto: FIA WEC)

Teamet indtræder i GTE Am klassen og skal køre i en Corvette C7.R og det bliver italienerne Raolo Ruberti og Gianluca Roda der skal håndtere Corvetten. Der arbejdes faktisk på at få anskaffet yderligere en bil, denne skal i så fald indsættes i den amerikanske USCC serie, hvor det bliver i GTD klassen at teamet vil deltage. GTE Am og GTD klasserne er næsten identiske.

Det er sådan næsten i sidste øjeblik at det har kunnet lade sig gøre at få aftalen i stand med Corvette, og om det lykkedes for Larbre Competition at blive en af de dominerende teams igen i den lille klasse, er langt fra sikkert. Men teamet tester senere på måneden et sted i Frankrig og vil derefter tage til Sebring for også at teste der. Såfremt der ikke dukker større og uoverskuelige problemer op, så anser teamet det så absolut som muligt at stille op på Silverstone til sæson-åbneren.

Dons

Læs mere om:
  • Larbre Competition Team
  •