Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Jenson Button i Le Mans? - Glem det

Formel 1 
19/10/11 

Jenson Button har ved flere lejligheder udtrykt et måske behersket ønske om at komme til at deltage i 24 timers løbet på Le Mans, og måske allerede næste år.
Men det kan han efter alt dømme godt glemme alt om. McLaren teamet hos hvem han netop har forlænget sin kontrakt, ser helst ikke at han deltager i løbet.
 

Det har været rygtet at McLaren ville deltage i 24 timers løbet på Le Mans banen med deres nye MP4-12C bil, men det man ikke planer om i øjeblikket.

Da Jenson Button for kort tid siden forlængede sin kontrakt med McLaren teamet, blev han spurgt om han kunne tænke sig at køre i det berømte Le Mans løb. Det bekræftede han at han godt kunne tænke sig, men han vidste ikke om han kunne få lov til det.

Og det kan han ikke. McLaren teamet har meldt ud i meget pæne vendinger at de helst ikke ser Jenson Button deltage i løbet, og han bør koncentrere sig om Formel 1. Til gengæld udelukker man ikke at man i fremtiden vil deltage i løbet - og måske med Jenson Button som en af kørerne.

Dons

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • McLaren Formula 1
  •      ASETEK SIMSPORTS