Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Jan Magnussen testede på Le Mans i kunde-Corvette

Le Mans 
25/04/11 

Le MansJan Magnussen og Corvette Racing deltog søndag i den officielle testdag på Le Mans. Teamet havde dog besluttet ikke at teste i deres egne Corvetter, da de weekenden inden deltog i en afdeling af den amerikanske Le Mans Serie i gaderne i Long Beach. Omkostningerne ved at sende de to Corvetter til Le Mans på så kort tid og risikoen for at de blev hængende i tolden, så de ikke kunne nå frem, gjorde at teamet i stedet lejede en af deres kunde biler.
 

Larbre Competition har købt den Corvette C6.R som Jan Magnussen kørte på Le Mans sidste år og da den i år skal deltage på Le Mans i GTE-Am klassen – klassen med en gentleman-kører og et år gamle biler – kunne den deltage i testdagen og Corvette Racing valgte derfor at leje deres gamle bil.


Larbre Competitions Corvette C6.R.
(Foto: Jan Kaiser)

”Man kan aldrig få for mange data fra Le Mans, så selvom det var sidste års bil, så har vi fået masser af data, som ingeniørerne kan kigge på” forklarede Jan Magnussen.” Vi var ikke hurtigst, men det havde vi heller ikke regnet med. Til gengæld viste Ferrari sig lige så stærke som vi havde frygtet. De kørte rigtig stærkt, men jeg er ikke i tvivl om, at ingeniørerne hjemme på fabrikken nok skal sørge for, at vi har en stærk bil, når vi vender tilbage i juni”.

Jan Magnussen nåede i løbet af dagen kun at køre ti omgange i bilen, da bilen skulle deles mellem Corvette Racings fire faste kørere Jan Magnussen, Oliver Gavin, Olivier Beretta og Tommy Milner. ”Vi var fire kørere, der skulle nå at køre i bilen og Tommy Milner skulle oven i købet kvalificere sig til at køre Le Mans, da han ikke har kørt på Le Mans de sidste tre år” sagde Jan Magnussen.

Når den 79. udgave af Le Mans afvikles i weekenden den 11.-12. juni stiller Jan Magnussen til start i Corvette #74 med Oliver Gavin og Richard Westbrook og i Corvette #73 kører Olivier Beretta, Tommy Milner og Antonio Garcia.


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Corvette Racing
  • Larbre Competition Team
  • Le Mans
  •