Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Intercontinental Le Mans Cup

Larbre Competition er klar til 2011 sæsonen

ILM Cup 
24/02/11 

De seneste mange år har vi kendt Larbre Competition som deltager under FIA's GT reglementer, men som optakt til denne sæson har teamet skiftet spor, og de vil nu køre med under ACO's reglement og samtidig har de skiftet deres Saleen S7R ud med en GTE Corvette C6-ZR1.
Larbre Competition er meget seriøse i deres forberedelser til denne sæson og derfor deltog de i vinter testen på Sebring.
 

Teamet vil også deltage i 12 timers løbet på Sebring om få uger, og de kører i øvrigt med i hele Intercontinental Le Mans Cup sæsonen, og deres mål er at vinde mindst et løb.
Her ud over kommer Labre også til Le Mans i år med kører trioen Patrick Bornhauser, Julien Canal og Gabriele Gardel.


(Foto: alms.com)

Larbre Competition er slet ikke novicer i GT racing. De har ikke mindre end 8 VM titler som de har scoret på 10 år, med Porsche, Ferrari, Aston Martin, Dodge og Saleen, og nu skal de altså køre i Corvette.

Den nye bil er bygget af Hudson i USA, sammen med Pratt and Miller, så det er ikke en fabriksbygget bil magen til den eks. Jan Magnussen kører i. Larbre Competitions deltagelse i vintertesten viste dog at de ikke er så langt fra fabriksbilerne, men der er stadig plads til forbedringer.


(Foto: alms.com)

Intercontinental Le Mans Cup kalender:

Dato Bane Varighed
19. marts Sebring 12 timer
8. maj Spa-Francorchamps 6 timer
11. juni Le Mans 24 timer
3. juli Imola 6 timer
11. september Silverstone 6 timer
1. oktober Petit Le Mans 1000 miles/10 timer
12. november Shanghai 6 timer
Vejgaard

Læs mere om:
  • Gabriele Gardel
  • Julien Canal
  • Patrick Bornhauser
  • Larbre Competition Team
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ILM Cup
  •      ASETEK SIMSPORTS