Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Patrice Gouselard æret ved Le Mans Series Award

Le Mans
Series 

15/01/11 

Automobile Club de l'Ouest har afholdt galla fest som afslutningen på Le Mans Series sæsonen. Denne fest blev afholdt den 7. januar på l'Hôtel de Crillon, Place de la Concorde.
Ved den lejlighed blev Patrice Gouselard æret som årets GT1 kører i Le Mans Series 2010.
 

Patrice Gouselard er bestemt ikke en ny mand i GT1 klassen. Faktisk var 2010 titlen hans 7 GT mesterskabs titel. 3 i nationale mesterskaber i Frankrig, 3 i Europa og en World Cup. Titlen i 2010 var hans 3. Le Mans Series mesterskab (2008-2009-2010), hvor de første to mesterskaber blev kørt hjem i en Corvette C6-R for Le Mans teamet, Team Luc Alphand Aventures, og 2010 mesterskabet blev kørt hjem for Larbre Competition i en Saleen S7-R.


Patrice Gouselard sammen med et par kollegaer
(Foto: Le Mans Series)

Patrice Gouselard har fået fornyet sin aftale med sin personlige sponsor "ATALIAN" for 2011 og 2012. Han har dog ikke en kontrakt med et team endnu, men det ender formodentligt med at Patrice skal køre endurance i en GT bil og han forventer at den endelige aftale er på plads indenfor en måned.


Hele fosamlingen af prismodtagere
(Foto: Le Mans Series)

Dons

Læs mere om:
  • Patrice Goueslard
  • Larbre Competition Team
  • Luc Alphand Adventures
  •