Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Luhr bliver reserverkører

Le Mans 
14/02/10 

Le MansLucas Luhr modtog lidt af en degradering da Audi sammensatte deres nye hold til 24 timers Le Mans. Først har han været igennem en tid i DTM som viste sig at være uden den store succes, og tidligere tiders stærke resultater i sportsvognsrace har ikke slået helt igennem. Men Luhr får alligevel en billet til Le Mans - han kommer på reservebænken.
 

Ellers skal Lucas Luhr arbejde med Audis GT3-projekt, som har vist sig at være rimelig succesfuld. Nu skal konceptet videreudvikles og som fabrikskører er det meningen at Luhr kan indsættes i flere teams, blandt andet som kører i 24 timers løbet på Nürburgring.

Det var Lucas Luhr der måtte tage den bitre tur i muren allerede efter få timers kørsel på Le Mans i 2009, i det der viste sig ikke at være en teknisk fejl - men en kørerfejl!

Benji

Læs mere om:
  • Lucas Luhr
  • Audi #2 forhindret i at vende tilbage
  •