Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Audi #2 forhindret i at vende tilbage

Le Mans 
14/06/09 

Le MansKlokken 21:30 sluttede løbet for Audi #2 der på det tidspunkt havde Lucas Luhr bag rattet. Audi informerer om at det ikke skyldes en teknisk fejl.
 

Tyskeren kørte af med høj fart i indgangen til 'Porsche kurverne' og bankede hårdt ind i en dækmur. Luhr forsøgte at få bilen tilbage til pitten så den kunne repareres og sendes tilbage i løbet, men stewards på banen forhindrede tyskeren i at vende tilbage på grund af sikkerhedshensyn. Bilen spildte olie og for at forhindre at det medførte flere uheld blev Audi #2 parkeret som udgået ude på banen.

"Jeg kan ikke præcis give grunden for uheldet. Jeg bremsede normalt til 'Porsche' kurverne da bagenden pludselig skred ud. Jeg forsøgte at rette raceren op, men det gik simpelthen for hurtigt på det sted. Raceren spandt rundt før den ramte meget hårdt ind i dækmuren," forklarer Lucas Luhr. "Selvom Audi'en stadig kunne køre tillod de ikke at jeg vendte tilbage på banen. Vi skal nu analysere hvad der rent faktisk skete. Jeg er meget ked af det på vegne af de mange som har arbejdet så hårdt i dette løb og især til mine holdkammerater," lyder det fra en bitter Luhr.


Lucas Luhr og #2 udgik tidligt på aftenen
(Foto: Audi Motorsport)

Teamet afviser at der har været tale om en teknisk defekt.

Benji

Læs mere om:
  • Lucas Luhr
  • Audi Sport Team Joest
  •