Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ralf rygter afvises

Formel 1 
01/01/10 

Rygterne om at Ralf Schumacher også skulle være på vej tilbage til Formel 1, bliver afvist af Toro Rossos teamejer Franz Tost.
 

Det er nok mere en rygtestrøm som er blevet sat under kog efter at Michael Schumacher vendte tilbage til Formel 1 sammen med Mercedes GP. Fra flere sider er rygterne da også blevet kritiseret, blandt andet af Ferraris teamchef Stefano Dominicali der mener at "Formel 1 ikke skal degraderes til en verden af nostalgi."

Men når nu rygtet om Ralf er opstået, så er forbindelsen til Toro Rosso og Franz Tost ret tæt. Tost har tidligere været bagmanden for Ralfs karriere i Japan hvor han i 90'erne kørte med i det japanske Formel 3000-mesterskab og også vandt det. Men selvom der er tætte forbindelser, så bliver rygterne manet til jorden. "Jeg kender intet til dem. Det er ikke sandt og sådan er det. Som jeg ser er det ikke andet end nonsens," er den kontante melding fra Tost.


Ralf Schumacher har været med i DTM et par år - stadig uden succes.
(Foto: DTM Media)

Teamet har allerede bekræftet Sebastien Buemi, mens det stadig trækker ud med at få bekræftet Alguersuari til det andet sæde. Ralf Schumacher har stadig succes til gode i DTM hvor han til trods for det bedste materiel mest af alt har rodet rundt i bunden af feltet.

Benji

Læs mere om:
  • Ralf Schumacher
  • Scuderia Toro Rosso
  • Kommer Ralf Schumacher også tilbage til formel 1?
  •