Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kommer Ralf Schumacher også tilbage til formel 1?

Formel 1 
31/12/09 

Ralf Schumacher der har kørt med i DTM siden bruddet med Formel 1. Han har dog fået tilbud fra de nye Formel 1 team om at komme tilbage konge klassen indenfor formel racing men har afslået alle tilbud indtil videre.
 

Det betyder så ikke at rygterne om hans tilbagevenden til formel 1 er slut med det. Efter Michael Schumacher er kommet tilbage i Formel 1 cirkusset er rygterne tiltagende om Ralf’s også kommer tilbage, og de seneste rygter peger på at både Toro Rosso og Renault er interesseret i at få ham i 2010 og da begge teams indtil videre kun har en køre, henholdsvis Sebastien Buemi og Robert Kubica så er der stadig plads til Ralf.

De tidligere rygter om hvem der skulle have det andet sæde hos Toro Rosso , gik på at det var Jaime Alguersuari, men måske ville en Schumacher trække flere reklame $ til teamet.

Den morsomme pointe her er jo at Michael Schumacher skal køre for Mercedes GP i 2010, og det er selv samme Mercedes brormand er nødt til at bryde med hvis han skal i formel 1. Kunne man forestille sig at det ikke er et problem for Ralf Schumacher at komme ud af DTM kontrakten, når nu Haug har sikret sig den ukronede Formel 1 konge?

Nå, rygterne er jo mange i Formel 1 for tiden, men en ting er sikkert. Det hele drejer sig om hvor mange penge de enkelte team kan høste hos sponsorerne, og det er helt ikke det værste at have en Schumacher på reklamesøjlen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Ralf Schumacher
  • Scuderia Toro Rosso
  •      D4 Enterprise Solutions