Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Patrón Highcroft Racing forsætter i 2010

ALMS 
24/11/09 

American Le Mans SeriesDe regerende American Le Mans Series mestre, Patrón Highcroft Racing, forsætter deres indsats i 2010. I LMP1 klassen sker det med en opdateret racer af dette års ARX-02a. Den nye racer får betegnelsen ARX-01c. Samtidigt har man også annonceret at David Brabham får genvalg, mens den anden kører i bilen endnu er ukendt. Men man forventer at man snart kan offentliggøre hvem der skal være David Brabhams medkører i bilen.
 

Patrón Highcroft Racing forsætter i ALMS serien også i 2010. De sidste ting er faldet på plads for deltagelsen i LMP1 klassen, dog mangler man at bekræfte den ene kører. Samtidigt forsætter det tætte samarbejde med Acura, eller rettere Honda. Acura er som bekendt navnet på det luksusbrand som Honda i lighed med andre bilfabrikker også har.


Er det mon den nye bil man aner?
(Foto: Patrón Highcroft Racing)
Acura vandt i år også LMP2 mesterskabet, men her har teamet bag succesen, Fernandez Racing, valgt at lukke. Dette team har ikke kunnet finde den nødvendige finansielle basis. Og det er endnu ikke kommet frem hvem Honda/Acura her vil satse på.

Hos Team Patrón Highcroft Racing er man selvfølgelig glade for at Honda Performance Development forsat vil satse på teamet. Det betyder at man får alle de nyeste opdateringer og udviklinger så snart de er klar. Teamet glæder sig også til at kunne køre med #1 på bilen.


Vinderbilen fra i år - her på Sebring i marts måned
(Foto: Motorsporten.dk)

Hos teamet venter man spændt på det endelige ALMS reglement for næste sæson. Overordnet set skal forskellen på LMP1 og LMP2 klasserne gøres mindre. Der er tale om et såkaldt kombineret reglement. Undtagelserne er 12-timers løbet på Sebring og Petit Le Mans som er på 1000 miles/10 timer. Her er det meningen, men ikke endeligt vedtaget, at der skal køres efter ACOs reglement. Altså det samme som anvendes i forbindelse med Le Mans 24 timers løbet. Men inden da, skal bilen opbygges og testes. En af de større test foregår på Sebring banen i Florida.

Teamet er så absolut blandt de allerbedste i nyere tid i ALMS. Ikke mindre end syv klassemesterskaber – indberegnet alle klasser. Man håber selvfølgelig på i teamet at man kan blive ved med at leve op til forventningerne i den kommende sæson. At det også er at team der hurtig kan genopbygge en bil, kan ses i nedenstående link.

Dons

Læs mere om:
  • David Brabham
  • Highcroft Racing
  • Fernandez Racing lukker
  • For racermekanikere er intet umuligt
  •      ASETEK SIMSPORTS