Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

American Le Mans Series

Fernandez Racing lukker

ALMS 
10/11/09 

American Le Mans SeriesEt af de mest sejrrige teams i American Le Mans Series lukker. Fernandez Racing som kører i LMP2 klassen valgte efter at have kørt afdelingen på Laguna Seca banen, at det var det sidste løb teamet deltog i.
Manglende sponsorstøtte samt generel mangel på indtægter, gør at man må tage den tunge beslutning.
 

Lowe's Fernandez Racing lukker og slukker. Egentligt er det allerede sket. Da ALMS afdelingen på Laguna Seca var kørt, blev beslutningen taget. Det har trods adskillige sejre i LMP2 klassen været umuligt at finde sponsorpenge nok til at drive teamet videre. Dermed er et af de absolut mest vindende teams i LMP2 klassen ude i 2010 sæsonen.

Tom Anderson og Adrian Fernandez startede teamet som Champ Car team tilbage i 2001. Da CCWS lukkede valgte man at skifte til Indy Racing League i 2004 med Aguri Suzuki som kører. Man valgte dog IRL fra med udgangen af 2006 og valgte i stedet for at deltage i sportscar racing, som man allerede var involveret i. Man havde kørt et par sæsoner i Grand AM serien, men i samarbejde med Acura involverede man sig så i ALMS og med stor succes.

Dons
 ASETEK SIMSPORTS