Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Officielt: Jenson Button til McLaren

Formel 1 
18/11/09 

Bekræftelsen på Jenson Buttons kontrakt med McLaren kom her til eftermiddag. Dermed er ugers rygter blevet afklaret.
 

I den officielle meddelelse skrives der ikke noget om længden af kontrakten, men at den gælder for flere år. De fleste rygter har peget på at han har fået en aftale frem til 2012. McLaren er stolte over sammensætningen - dermed kan de i 2010 stille til start med de to seneste verdensmestre. Det bliver også første gang at to britiske Formel 1-verdensmestre kører på samme hold - det skete tilbage i 1968 hvor Graham Hill og Jim Clark kørte for Lotus.

"Det er altid en svær beslutning at forlade det team som man har været i så lang tid. Men livet handler meget om ændringer, og fremfor alt, at tage nye udfordringer. Så selvom jeg vandt VM med Brawn GP i 2009, hvilket jeg aldrig vil glemme, så har jeg altid gerne villet fortsætte med at tage nye udfordringer," siger Jenson Button om sit skifte til McLaren.

At det ikke kun er udfordringerne men også de økonomiske aspekter i det som trækker er selvfølgelig oplagt. Han glæder sig til at komme til et team som har haft stor indflydelse på Formel 1. Og ikke mindst til at komme på hold med Lewis Hamilton. "Det er også en stor glæde at komme til at køre ved siden af en britiske verdensmester. Lewis har opnået utrolig meget succes på meget kort tid, og han er en utrolig talentfuld kører som har fået respekt fra alle Formel 1-kørere. Jeg er sikker på at vi kan lære meget fra hinanden og jeg ser frem til at vores samlede viden kan få teamet fremad," siger Button videre.

Han slutter af med at sige tak til alle hos Brawn GP og ønske dem held og lykke med de nye udfordringer der venter som Mercedes GP.

Benji

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • McLaren Formula 1
  • Button klar til McLaren
  •      ASETEK SIMSPORTS