Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Michael Schumacher på vej tilbage?

Formel 1 
30/10/09 

Nu som Formel 1-kommissær?
Som en forlængelse af valgkampen om embedet som præsident for FIA har Jean Todt valgt at tage en position hvor han ikke er dybt involveret i Formel 1. Dels for at skabe mere ro om præsidentembedet og nok også for ikke at komme for tæt på sine tidligere kolleger. Derfor vil han udpege en række kommissærer - og Michael Schumachers navn dukker jævnligt op.
 

Spekulationerne fortsætter med at blive udviklet, især efter at Jean Todt har nævnt tyskeren. Måske ikke direkte, men indirekte. Og især når Jean Todt - i forbindelse med sin udnævnelse - taler meget varmt om den 7-dobbelte verdensmester. "Han er som en søn for mig. Der vil altid være plads til ham ved siden af mig," siger den tidligere Ferrari teamchef.

Nu venter alle så at se om det virkelig er en opgave som Michael Schumacher er interesseret i - og ikke mindst om Formel 1 er enige i at det vil være fordelagtigt at have tyskeren som bindeleddet mellem Formel 1 og FIA.

Benji

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Jean Todt bliver ny FIA præsident
  •