Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Jerez test - tirsdag

Formel 1 
18/03/09 

Brawn GP fortsætter med at imponere
Hvis man skal dømme ud fra optakts test så bliver det dobbeltsejr til det nye Brawn GP i årets første Grand Prix i Melbourne. I tirsdagens test var det igen det tidligere Honda team der tog teten, og det efterlader selvfølgelig teamet under et pres til så også at levere når det virkelig tæller.
 

Det var igen Jenson Button der var i raceren og han kørte dagens hurtigste tid, næsten 3/10 bedre end Nico Rosberg i Williams.

Samlet må det siges at Brawn GP har fået en fantastisk start, hvilket selvfølgelig har fået flere til at mene at der måske ikke helt bliver kørt med specifikationer der matcher 2009 reglementet. For Renault er det gået noget bedre efter en sløv start, mens McLaren har haft en decideret skuffende optakt til sæsonen og tydeligvis ser ud til at være langt bagud i forhold til flere af konkurrenterne.

Tiderne fra Jerez, tirsdag

Nr.KørerTeamTidOmg.
1.Jenson ButtonBrawn GP-Mercedes1:17,844114
2.Nico RosbergWilliams-Toyota1:18.07166
3.Nelson PiquetRenault1:18,382133
4.Lewis HamiltonMcLaren-Mercedes1:19,121121
Benji

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • Lewis Hamilton
  • Nelson Piquet Jr.
  • Nico Rosberg
  •