Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1 - test

Formel 1 tests i denne uge

Formel 1
Test 

09/02/09 

Så ruller hjulene igen. I denne uge testes der på 2 baner - henholdsvis på Jerez og Sakhir.
Hvor får man mest ud af det?
 

Formel 1 teamene tester igen i denne uge. Der testes denne gang på 2 baner. Hvor Ferrari, Toyota og BMW Sauber har valgt at henlægge deres test til varme himmelstrøg, så tager de andre teams endnu en gang chancen og tester i Europa. Undtaget er dog Honda som venter på en køber til teamet, og Force India som ikke har deres bil helt klar endnu.

Som tidligere omtalt vil Ferrari, Toyota og BMW Sauber teste i ørkenlandet Bahrain. Det skulle først og fremmest give garanti for noget varmere temperaturer, ligesom der er minimal chance for regn. En sandstorm kan dog forpurre planerne.

Det kan blive værre for de andre teams. Da man fornylig testede, blev de fleste tests enten udskudt eller aflyst. Det var derfor minimalt hvor de deltagende teams fik ud af det. Nu prøver man så igen, og chancen for dårligt vejr er så absolut stadig til stede.

Teamene på Jerez starter deres testrunde i dag, mens man i Bahrain starter i morgen tirsdag.

Dons

Læs mere om:
  • Jerez
  • Sakhir
  • 13/02/09 - Sakhir - Formel 1 Test
  • Toyota tester i Bahrain
  •      ASETEK SIMSPORTS