Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1 - test

Toyota tester i Bahrain

Formel 1
Test 

06/02/09 

I næste uge vil Toyota teamet modsat de fleste andre teste i Bahrain. De får dog selskab af Ferrari og BMW-Sauber.
 

I næste uge løber endnu en testrunde af stablen forud for Formel 1 sæsonen. De fleste teams vil teste på Jerez banen, men Toyota tager til Bahrain for her at teste sammen med Ferrari og BMW-Sauber. Årsagen for Toyota er ganske enkelt. Der er større garanti for ordentlige testforhold.

Ikke at der er noget galt med Jerez, den ligger bare geografisk forkert i forhold til årstiden. Toyotas tekniske direktør, Pascal Vasselon, mener at de andre teams meget vel begår en fejl ved at teste på Jerez lige nu.

"Lige nu vurderer vi at vi får mest ud af at teste i Bahrain. Der er en stor risiko for at vejret i Europa vil være alt for uforudsigeligt om vinteren. Især i forhold til dæktests som er yderst vigtige i forbindelse med setup arbejdet med resten af bilen. I Europa kan man risikere ikke at få testet eller at få testet under forhold der ikke vil bidrage med ret meget brugbart."

Dons

Læs mere om:
  • Panasonic Toyota Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS