Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Jansen og ”Hjulspind”

207 Spider Cup
DK 

05/01/08 

207 Spider CupRoskilde Racing Center har fået en ny racer. Det er ikke en ny gokart men derimod en Peugeot Spider 207, som skal deltage i Peugeot Spider Cup 2008 og i Sportscar Endurance Championship.
 

Første kører til sprint løbene er Henrik Jansen der får Lars Erik ”Hjulspind” Nielsen som medkører til Endurance løbene, idet omfang det ikke kolliderer med Lars Eriks løbskalender i udlandet.

Både Henrik Jansen og Lars Erik Nielsen har været på Magny-Cours banen i Frankrig for at teste og lære Spideren at kende.


(Foto: Roskilde Racing Center)

Da Henrik Jansen ikke har mulighed for at deltage i alle sprintløbene, er der forhandlinger i gang med et af Danmarks talenter inden for karting om at overtage Spideren i disse løb.

Selv om Roskilde Racing Center har investeret i en ny fuldblods racer, skal du ikke være nervøs, der er også bestilt 33 helt nye gokart fra Dino til levering til sæsonstarten ultimo marts 2008.

Roskilde Racing Center
Preben Damm Christiansen


Læs også:
20.12.2007 - Tre bils team i Spider Cuppen
Læs mere om:
  • Henrik Jansen
  • Lars Erik Nielsen
  •