Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Tre bils team i Spider Cuppen

207 Spider Cup
DK 

20/12/07 

207 Spider CupNår Peugeot 207 Spider Cup klassen næste sæson debutere på de danske baner, stiller JA Motorsport op med tre biler, hvoraf kørerne til de to af dem allerede er på plads.
 

JA Motorsport stiftede vi bekendskab med allerede i 2007 sæsonen, hvor teamet bestod af DTC køreren Jesper Ternvalt og Advan Cup køreren Anders Majgaard.

Jesper Ternvalt har valgt at sælge sin DTC racer, for i stedet at satse på 207 Spider Cup klassen, hvor han til 4-timers løbene skal dele raceren med Anders Majgaard, der ellers fortsætter i Advan Cup.

Køreren til racer nummer to, er den tidligere Saxo og Clio Cup kører Henrik Jansen, der nu vil forsøge sig i en racersportsvogn.

Der er endnu ikke skrevet nogle kontrakter med kørere til den tredje bil, hverken til sprint løbene eller 4-timers løbene.
Så er du interesseret i at deltage i klassen, så er det nok en god ide hurtigt at kontakte Jesper Ternvalt på (ternvalt@mail.dk).

Som tidlig forberedelse til 2008 sæsonen, samt for at lære Peugeot 207 Spider raceren at kende, har Ternvalt og Jansen været på Magny-Cours banen i Frankrig med bilerne, her blev de coached af Le Mans køreren Lars Erik 'Hjulspin' Nielsen, som også fremover vil bistå teamet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Henrik Jansen
  • Jesper Ternvalt
  • JA Motorsport
  •