Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Baner

Nyt dansk topnavn gæster lørdagens Motorsportsdag

Baner 
15/11/07 

Motorsportsdagen på Ring Djursland giver mulighed for mange oplevelser
Med temperaturer omkring og under frysepunktet er den aktive del af årets danske motorsportssæson på asfaltbanerne for længst et overstået kapitel. Men derfor kan en lørdag alligevel godt byde på mange oplevelser og indtryk fra motorsportens verden, og det er netop det, der sker på lørdag på Ring Djursland. Her danner den hæderskronede racerbane og det tilhørende AMU-Djursland rammen om årets udgave af Motorsportsdagen.
 

Ved Motorsportsdagen kan man opleve mennesker og maskiner fra de fascinerende og udfordrende sportsgrene på to, tre og fire hjul.

En af hovedpersonerne bliver den 23-årige Kasper Andersen, Silkeborg, der i den forgangne sæson har slået sit navn fast på den internationale motorsportsscene. I den helt nye racerklasse Formula Master gik han ud og vandt sin allerførste start i løbsserien, der i år er blevet transmitteret på Eurosport, og i den forgangne weekend sluttede han sin udenlandske sæson af med en tredjeplads i et spansk løb for de heftige Formel 3000-biler, hvor Jason Watt, Herlev, og Nicolas Kiesa, Schweiz, tidligere har gjort sig gældende. Og lørdag tropper Kasper Andersen op til Motorsportsdagen, hvor man kan få en snak med og en autograf af det unge lovende navn.


Kasper Andersen kommer til Motorsportsdagen efter at have høstet international succes.
(Foto: KA Racing)

Flere navne fra motorsportens fortid har også meldt deres ankomst til Motorsportsdagen. Det sker i forbindelse med udgivelsen af en ny bog, der netop fortæller om Ring Djurslands lange og omtumlede historie. Flere af de gamle kørere vil man også kunne opleve på podiet, hvor de vil fortælle en anekdote eller to fra en svunden tid.

Mange af AMU-Djurslands lokaler vil i forbindelse med Motorsportsdagen være fyldt med biler og motorcykler fra de forskellige motorsportsdiscipliner. Blandt de mange ting, man kan kikke nærmere på, er Robert Schlünssens DTC-racer, Bjørn Smedegaard Laursens bil fra Clio Cuppen og Anders Majgaards BMW 120i fra Advan Cuppen. Heftige racervogne vil der være i form af to af de fornemmeste eksponenter fra Special Saloon Car-klassen i form af Johannes Graversens Fiat X1/9 Turbo og Hans Henrik Pedersens Marcos LM.

Den historiske motorsport vil også være repræsenteret med en række ældre Triumph og Rudge-motorcykler samt en Porsche 962-racer, der tidligere har kørt Le Mans.

Morten Alstrup


Læs også:
02-11.2007 - Program for Motorsportsdagen på Ring Djursland
14.11.2007 - Der bliver masser at se på
Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Ring Djursland
  •