Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Kamp om Toro Rosso sæde

Formel 1 
19/01/07 

Robert Doornbos sponsor har nu fortalt til pressen, at der stadig er en lille chance for, at hollænderen kan snuppe det ene sæde i Toro Rosso teamet.
 

Den 25-årige hollænder mangler stadig at forlænge sit samarbejde, om hans Red Bull test kører aftale for denne sæson. Man skal derfor også lægge mærke til den manglende bekræftelse om at Scott Speed og Vitantonio Liuzzi skal kører for søsterteamet, Toro Rosso.

Ifølge Harry Muermans, som har stillet økonomisk sikkerhed for Doornbos, så er den hollandske kører sat i forbindelse med et sæde i Toro Rosso. Det hollandske blad ’Formula 1 RaceReport’ har stillet Muermans spørgsmålet:
Er der stadig hold i spekulationerne om at Doornbos har mulighed for et sæde hos Toro Rosso?
Harry Muermans svarede:
”Der er en lille chance, men ikke mere end det, men vi forhandler stadig.”
Der kom i midten af december rygter ud om, at Doornbos i alt hemmelighed, havde testet en Champ Car World Series bil for Forsythe teamet i USA.

Man skal dog nok forvente at Doornbos Champ Car test er en form for plan B, specielt når man tager en af Harry Muermans anden kommentar til efterretning!
Han sagde: ”Det er vigtigt at Robert Doornbos kører i 2007. Kun da kan han vise at han hører til i Formel 1!”

Andre steder i branchen forlyder det, at Grand Prix 2 køreren Ernesto Viso håber på at få et sæde hos Toro Rosso. Ernesto Viso har mødtes med medejer Gerhard Berger, for at prøve at sikre sig et sæde i Toro Rosso teamet. Den 21-årige kører fra Venezuela forventes at have en meget stor økonomisk støtte fra det statsejede olieselskab PDVSA.

Ernesto Viso fortalte efter mødet:
”Vi havde et positivt møde! Vi diskuterede forskellige muligheder som kunne foregå i løbet at sæsonen. Ikke kun at jeg skulle være ’fredags kører’, men også muligheden for at jeg kunne deltage i et eller flere løb.”

Ernesto Viso sluttede som nummer seks i hans anden sæson i GP2, hvor han vandt løbene på Imola og i Barcelona. Han har også testet for Spyker F1 på Interlagos, da han tidligere jagtede et sæde hos teamet fra Silverstone.

Scuderia Toro Rosso forventes at afsløre deres 2007 planer i Bahrain den 6. februar.

Selch

Læs mere om:
  • Ernesto Viso
  • Robert Doornbos
  • Scuderia Toro Rosso
  •      ASETEK SIMSPORTS