Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Bridgestone Presents The Champ Car World Series Powered by Ford

Bremer tester for top team

CCWS 
28/09/06 

- i Champ Car World Series
Jeremy Dale/Team President for Champ Car teamet RuSPORT har indkaldt Ronnie til en test i dag - torsdag. Det drejer sig om Cristiano da Matta’s bil nr. 10 som RuSport vil have ud at køre årets 2 sidste løb i Australien og Mexico.
 

To andre kørere er ligeledes indkaldt til at teste henholdsvis onsdag og fredag, det drejer sig om Ryan Brisco samt Adam Carroll.


(Foto: Anders ”Rysse” Ryesgaard)

”Jeg glæder mig til at sidde i en Champ Car Racer igen, og håber på at gøre det så godt at det bliver mig der skal køre da Matta’s bil de sidste 2 løb i år. Cristiano er en af de kørere jeg har talt rigtigt meget med, han er en fantastisk rar fyr. Jeg ønsker ham held og lykke på vejen fremover, og lover at jeg skal gøre mit bedste for at gøre hans Champ Car Racer nr. 10 ære.”

Der har været meget stille omkring RuSPORT teamet efter Cristiano da Matta’s frygtelige uheld den 3 august på Road America hvor han under en test kørte ind i et dådyr med næsten 300 km/t. Heldigvis ser det ud til at Christiano kommer over det næsten uden men, han er netop vendt tilbage til sit hjem til Miami.

Læs også:
27.09.2006 - Bremer dropper DTC

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • RuSPORT
  •      ASETEK SIMSPORTS