Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Bremer dropper DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

27/09/06 

Bremer har besluttet at fravælge sidste afd. af DTC på Jyllandsringen. Ronnie er allerede taget tilbage til USA, da der er kommet nogle særdeles positive udmeldinger fra et par Champ Car teams.
 

"Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke løfte sløret for hvad det drejer sig om, men jeg har nu valgt at satse 100% på min karriere i USA. Det ser meget fornuftigt ud omkring et sæde i 2007, så jeg vil bl.a. over dammen nu for at sikre mig at det ikke ender med en gentagelse at min situation i år, hvor CTE-HVM teamet ender med at løbe fra deres kontrakt med mig, som følge af at Teamet løber ind i økonomiske problemer."


(Foto: Anders ”Rysse” Ryesgaard)

"Jeg er derfor blevet enig med Peugeot og Jørgen Agergaard om at stoppe samarbejdet, som jeg vil takke for de gjorde det muligt, samt ønske held og lykke i fremtiden."

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her    ASETEK SIMSPORTS