Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Kevin Verner er klar til københavn

Legends Cup 
05/08/22 

Legends Car Cup skal køre i København denne weekend. Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg valgte at vende tilbage til Legends Cup efter nogle sæsoner i Super GT klassen.
 

At Kevin og ARTS er tilbage i en Legend Car gør ikke spændingen mindre i år. Selv om Kevin de seneste sæsoner har kørt i en Super GT bil, så har han faktisk erfaring fra Legend Cars fra tiden før Super GT bilen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin Verner gælder sig til weekenden og syntes faktisk at banen er sjov at køre på og er glad for at være her igen i år. “ Jeg glæder mig til den bybane for det er den eneste vi kommer til at køre på i år, så det bliver sjovt” fortæller Kevin inden weekenden.

Kevin har taget hele familien med til denne weekend i København og har faktisk medbragt en ekstra campingvogn, så der kan være lidt stabilitet mellem løbene.

Kevin ligger lige nu nummer fire i mesterskabet, men han staser på at holde sig væk fra betonklodserne og få kørt nogle flere point ind til mesterskabet.


Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Bellahøj (Gadeløb)
  • 07/08/22 - Bellahøj (Gadeløb) - Legends Cup
  •