Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Kevin Verner tog mesterskabet

Legend Car 
29/08/16 

Selv om OK Mobil Legend Car mesterskabet mangler en afdeling, så er dette års vinder fundet. Ved sikker og hurtig kørsel i denne weekend ved Grand Prix Danmark på Jyllandsringen, samlede Kevin Verner og Autoforum Racing Team Silkeborg så mange point, at man havde fået sikret 2016 mesterskabet.
 

Allerede om lørdagen blev der kørt kvalifikation, og på en tør asfalt var Kevin endnu en gang hurtigst. Han kørte hurtigste tid og fordi man vender de første tyve kørere i feltet, skulle Kevin Verner starte første løb som nummer tyve.


Der var fart på under kvalifikationen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Den unge mand fra Silkeborg fik en god start på Grand Prix weekendens første løb og kæmpede sig hurtigt frem i feltet. Kampen frem blev dog stoppet ad flere omgange med Safetycar. Senere fik en konkurrent en punktering, her mistede Kevin også lidt moment.

”Kenneth Jensen fik en punktering og da han trækker ud bliver jeg fanget og mister et par placeringer. Det er de ting der sker i et race, men det er lidt øv, for jeg tror jeg kunne have vundet det løb” fortalte Kevin Verner efter løbet.


Kevin Verner på vej op gennem feltet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Søndag var der lovet regn over Jyllandsringen, og den kom netop som bilerne fra DTC serien kørte på banen. Men som vi alle ved er det danske vejr lidt utilregneligt, så da Kevin Verner skulle starte andet løb fra pole position var banen blevet tør igen.


Kevin vandt andet løb fra pole position.
(Foto: Motorsporten.dk)

Både weekendens andet og tredje løb vandt Kevin Verner og ARTS og dermed sikrede de sig nok point til at kunne kalde sig mestre i OK Mobil Legend Car Cuppen 2016. Kevin Verner viste i det andet løb at han også var den hurtigste i klassen, ved endnu en gang at sætte banerekord i klassen.


Kevin vandt også tredje løb og dermed mesterskabstitlen.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg er glad og lettet” sagde en storsmilende Kevin Verner efter sidste løb og forsatte ”Jeg er glad for den store opbakning jeg har fået fra mine sponsorer, familie og venner. Derfor var det også dejligt at kunne tage mesterskabet, når rigtig mange af dem var kommet for at besøge mig og teamet på min hjemmebane”, sluttede en glad ung mand fra Silkeborg.


Det var en lettet og stolt mor der tog imod den nye mester i pitten.
(Foto: Motorsporten.dk)

Selv om Kevin og ARTS har taget mesterskabet ser de stadig frem til årets sidste løb på Padborg Park. Det bliver allerede i næste weekend og Padborg Park Night race er ret unikt i Danmark, fordi bilerne vil køre i mørke og med lys på.

ARTS og Kevin Verner går allerede mandag i gang med at gøre bilen klar til det unikke race i den kommende weekend.

”Det bliver dejligt at kunne køre den løbsweekend uden pres på. Vi skal have det sjovt og vil køre for at vinde, men Kevin vil ikke begynde at blande sig i resten af de placeringer i mesterskabet som endnu ikke er afgjort” fortæller teamchef Klaus Verner.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Jyllandsringen
  • 28/08/16 - Jyllandsringen - Legend Car
  •