Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

IndyCar Series

Christian Lundgaard har kontrakt i IndyCar

IndyCar
Series  

20/10/21 

- starter for Rahal Letterman Lanigan Racing
Rahal Letterman Lanigan Racing har i dag annonceret at Christian Lundgaard skal deltage for teamet i Indycar fra 2022 sæsonen, og at de har skrevet en flerårig kontrakt med Lundgaard.
Christian Lundgaard imponerede ved sin debut i IndyCar tidligere i år, da han kvalificerede sig til start i anden række, og sluttede 12'er.
 

Sæson 2022 i den amerikanske Indycar serie starter med Firestone Grand Prix of St. Petersburg den 25.-27. februar 2022, og består af 17 løb.
Christian Lundgaard debuterede i Indycar ved Indianapolis 5000 i 2021 for Rahal Letterman Lanigan Racing, og skal også deltage i 2022 udgaven af Indianapolis 500, den 29. maj 2022.


(Foto: Rahal Letterman Lanigan Racing)

Christian Lundgaard:
Jeg er meget begejstret for at skulle køre for Rahal Letterman Lanigan Racing i INDYCAR. Det er et fantastisk team, hvor jeg følte mig velkommen tidligere i år, da jeg debuterede i serien. De er det perfekte valg, og jeg er glad for at skulle starte mit næste kapitel indenfor racing, sammen med dem.
Det var med et meget åbent sind, at jeg kørte Indianapolis i august, og den erfaring gav mig appetit på endnu mere, så det at få muligheden for en fuldtids stilling som professionel racerkører, er et privilegie. Jeg kan kun takke Bobby [Rahal], Piers [Phillips] og teamet, samt mine investorer og Alpine for at få det hele til at hænge sammen. Jeg er fast besluttet på at indfri den tiltro de viser mig, men min indsats på banen, startende fra sæsonstart i februar. Det vil selvfølgelig blive en helt ny udfordring for mig, specielt med oval-banerne, som jeg aldrig har prøvet før. Jeg anser mig selv som hurtigt lærende, så jeg ser frem til denne fantastiske oplevelse.
Indtil videre indstiller jeg mine forventninger efter hård arbejde og glæder mig til mere racing, og håber på at det vil bringe gode resultater.
Lige nu er mit fokus på at afslutte årets Formel 2 mesterskab, før jeg fuldt ud koncentrerer mig om Indycar. Jeg kan næsten ikke vente.

Rahal Letterman Lanigan Racing
rahal.com


Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Christian Lundgaard imponerer ved Indycar debut
  •      ASETEK SIMSPORTS