Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Sportscar racing

Succes for Allan Simonsen

Sportscar racing 
12/03/03 

- i Australien
Den danske racerkører Allan Simonsen var ene om at repræsentere de danske farver på racerbanen i Albert Park i weekenden. Det gjorde han med stor succes.
 

Allan Simonsen var inviteret til Australien for at køre Ferrari. Nej ikke en F2003, men en GT bil. Det var i racerudgaven af F 360 som Allan Simonsen kørte i. Og det gjorde han med stor succes.

I den første afdeling måtte han desværre udgå med elektriske problemer i gearkassen, men Allan kom stærkt tilbage i de efterfølgende afdelinger. I den anden afdeling startede han som nr. 17, men kørte sig stærkt op og blev nr. 3 samlet og vandt sin egen klasse. Resultatmæssigt gentog det samme sig i tredje afdeling.

I fjerde afdeling blev han samlet nr. 4 og vandt igen sin klasse. Totalt set var der stor tilfreds med ham i teamet. Det har udmøntet sig i at man har spurgt Allan om han vil køre en gang mere for teamet. Der skal der køres 3 afdelinger. 2 afdelinger på hver 12 omgange og én afdeling på 30 omgange. Vi har endnu ikke fået bekræftet om Allan Simonsen tager en tur mere i Ferrari'en.

Læs også:
Endnu en 3. plads til Simonsen
Ene dansker i Australien
Allan Simonsen skal køre Ferrari

Dons

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  •