Sportscar racing

Endnu en 3. plads til Simonsen

08/03/03

Peter Brock var endnu engang manden som satte farten i sin Holden Monaro cruised, og scorede dermed et hat-trick i Cleanevent Nations Cup for GT sportscars ved Grand Prix'et i Melbourne.

Det var dog ikke lige så let for Brock denne gang, dan han først erobrede førstepladsen på 6. af de i alt 8 omgange. Det skete da den førende Paul Stokell spandt af banen med mekaniske problemer.

Begge de førende biler satte også banerekord under løbet, men det endte med at Brock var hurtigst med tiden 2:01.37, som dermed er registreret som ny banerekord.

Brock vandt som sagt løbet med Greg Crick (Chrysler Viper) på andenpladsen, og danske Allan Simonsen på 3. pladsen. Allan sikrede sig dermed en foreløbig føring i Gruppe 2.

Søndag køres det sidste løb, som vil strække sig over 10 omgange, og det køres klokken 9:30 lokal tid.