Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Stopper Button i Formel 1??

Formel 1 
17/09/14 

Der har i den seneste tid været mange rygter og spekulationer omkring 2015 kørersammensætningen hos McLaren.
Seneste nyt i McLaren-rygterne er, at den tidligere verdensmester Jenson Button ikke vil udelukke, at han stopper efter 2014 sæsonen.
 

Som nævnt har rygterne været mange. Blandt andre er Fernando Alonso og Sebastian Vettel i flere omgange bragt i forbindelse med McLaren. (Tidligere omtalt her på Motorsporten.dk)

Fra 2015 skifter McLaren tysk Mercedes-power ud med japanske Honda. Angiveligt forlanger Honda en ”topkører” i team'et! Blandt dem regnes 2006-verdensmesteren, så åbenbart ikke.

Imidlertid er de fleste såkaldte top-kørere stadig på kontrakt hos deres teams. Senest offentliggjorde Ferrari kort efter Italiens Grand Prix på Monza, at Alonso bliver hos Ferrari til og med 2016. Kimi Raikkonen har meddelt, at han ”slutter karrieren” hos Ferrari. Det kunne tyde på, at finnen trækker sig tilbage når kontrakten udløber efter 2015. ( Uden at genere ”The Iceman”, så virker han ”over the hill” og som en der mangler motivation. Kimi er vel heller ikke mere ”topkører” end Button?)

Vettel er også bundet i 2015 og har sagt, at han ikke ønsker at forlade Red Bull før tiden.

McLaren har endnu ikke meddelt deres to kørere Jenson Button og Kevin Magnussen nogen dato for forhandling af kontrakter. Det tyder jo på, at der stadig arbejdes på at skaffe en ”topkører”.

Jenson Button har senest udtalt:
”Vi har endnu ikke været i forhandlinger omkring kontrakter og hvad planerne er på kørersiden fra 2015 og fremad. Hvis jeg ikke får tilbudt en ny kontrakt af McLaren og dermed ikke indgår i det fremtidige samarbejde med Honda, er et karrierestop absolut en mulighed.”

Jenson Button slår dog fast:
”Det er nødtvunget og bestemt ikke frivilligt, hvis jeg må forlade Formel 1. Jeg føler stadig, at jeg kan være med blandt de bedste. Jeg kan ikke forestille mig et liv uden motorsport og især ikke uden Formel 1!”

Them

Læs mere om:
  • Jenson Button
  •      D4 Enterprise Solutions