Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Præsentation af McLaren Mercedes MP4-29

Formel 1 
24/01/14 

Her er Kevins nye racer
McLaren har fredag eftermiddag fremvist deres nye 2014-racer. Teamet skal nu igennem en stor forandring - i år med et nyt reglement og frem mod 2015 til det nye parnerskab med Honda.
 

Og her er den så - og lad det være sagt med det samme: køn er den ikke!


(Foto: McLaren)

Kort video der giver en 360 graders overblik over raceren:

Kevin Magnussen fortæller også i en lille video om hvordan det er gået henover vinteren, om hans arbejde i simulatoren. Raceren kommer til at opføre sig anderledes end det han har kørt tidligere, især fordi motoren har mere kraft. Han ser frem til at få meget sjov ud af køre raceren, "mere old school - og med masser af sideways driving!" Det kan vi kun håbe på giver god underholdning.

Derudover er det meget bemærkelsesværdigt at Martin Whitmarsh slet ikke er med i præsentationen, og dermed er det sikkert at han er blevet fyret som teamchef. Det bliver interessant at se om det bliver Lotus' afgåede teamchef, Eric Bouiller der overtager styringen med det engelske team.

Benji

Læs mere om:
  • Jenson Button
  • Kevin Magnussen
  • McLaren Formula 1
  • 24/01/14 - England - Formel 1 præsentation
  • Kevin: 'Glæder mig til blå himmel i Jerez'
  •