Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Michael Christensen kører United SportsCar Championship i 2014

SportsCar
Championship 

31/12/13 

Porsche AG har offentliggjort at deres fabrikskører til 2014 TUDOR United SportsCar Championship inkluderer danske Michael Christensen som kommer til at køre en Porsche 911 RSR i GT-Le Mans klassen.
 

Porsche med nummer 911 skal køres af Nick Tandy og Richard Lietz (Østrig), og Porschen med nummer 912 skal køres af Patrick Long og Michael Christensen. Til de rigtig lange løb får den faste stab følgeskab af Patrick Pilet og Joerg Bergmeister.


Michael Christensen ved Petit Le Mans i november
(Foto: Grand Prix Photo)

Den danske Porsche med nummer 912 vil til 24 timers løbet på Daytona blive bemandet med Patrick Long, Michael Christensen og Joerg Bergmeister, og deres første roll-out sker allerede i perioden 3. – 5. Januar hvor der er official test på Daytona banen.

Porsche 911 RSR bliver teamets våben i kampen imod de øvrige Le Mans LM GT. I øvrigt er bilen som Michael Christensen skal køre, bygget efter GTE reglementet og dermed er den legal at køre med i FIA World endurance serien, inklusive 24 timers løbet på Le Mans.

Teamet racedebuterer ved Rolex 24 som køres på Daytona banen den 25 – 26 Januar.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Daytona
  • 05/01/14 - Daytona - SportsCar Championship
  • Flot debut i den amerikanske Le Mans-serie
  • Michael Christensen debuterer i den amerikanske Le Mans-serie
  • Michael Christensen fabrikskører for Porsche
  •