Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

2 danskere til 24 timers løbet på Daytona

SportsCar
Championship 

02/01/14 

Jan Magnussen og Michael Christensen
Knapt er julen overstået før der kommer gaver til sportscar fans. TUDOR United SportsCar Championship, som er den nye sportscar serie i USA, kommer til at byde på både Jan Magnussen og Michael Christensen til årets første løb.
 

Jan Magnussen kommer til at race debutere i den helt nye Chevrolet Corvette C7.R og Michael Christensen kommer som fabrikskører til start i en Porsche 911 RSR GT. De to kommer til at deltage i samme klasse, og der bliver dermed dansker fight i klassen som kaldes GTLM (GT Le Mans).


Michael Christensen på Daytona i begyndelsen af året
(Foto: Porsche)

Generelt ser det ud til at TUDOR United SportsCar Championship, der debutere på Daytona International Speedway, kommer godt fra start. Foreløbigt er der tilmeldt hele 67 biler, hvoraf 27 kommer til start i GT Daytona klassen.


Jan Magnussen ved Petit Le Mans i november
(Foto: Jan Magnussen Racing)

Det er dog GT Le Mans klassen som er interessant set med danske øjne, og det er skal blive spændende og se om vi allerede 3.-5. januar kommer til at se den nye Corvette, for i den periode vil der være officiel test på Daytona International Speedway, forud for 24 timers løbet som køres i slutningen af januar.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Michael Klitgaard Christensen
  • Daytona
  • 05/01/14 - Daytona - SportsCar Championship
  • Jan Magnussen får travlt i 2014
  • Michael Christensen kører United SportsCar Championship i 2014
  •