Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Larbre vil køre Corvette C7.R i GTE am, i 2014

FIA WEC 
01/01/14 

World Endurance ChampionshipLarbre Competition sigter efter at købe én af Corvette’s nye C7.R med det formål at deltage i næste års FIA World Endurance Championship.
 

Larbre Competition har de sidste sæsoner kørt med to Pratt & Miller-byggede Corvette C6.R i GTE am klassen. Teamet har hen over de seneste måneder lavet en del lobby hos ACO for at få tilladelse til at indsætte to 2014 C7.R i GTE-Am klassen.

GTE-Am klassen er ifølge reglerne en klasse for biler som er mindst ét år gamle, men Larbre Competition teamtes argument for at få lov til at deltage med Corvette’s nye C7.R , er at Porsche’s 911 RSR blev væsentligt opdateret hen imod slutningen af sæsonen, og den bil er legal i både GTE-Pro og GTE-Am, også i 2014 sæsonen.

Der er endnu ikke truffet nogen afgørelse omkring Larbre Competitions og derfor kan teamet heller ikke fortælle om deres planer for 2014 endnu. Det er dog planen at der kommer en afgørelse i begyndelsen af januar og herefter vil Jack Leconte komme med en officiel melding om teamets planer for 2014.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Larbre Competition Team
  •