Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Endurance Championship

Larbre trækker deres sag omkring diskvalifikationen på Interlagos

FIA WEC 
12/11/12 

World Endurance ChampionshipLarbre Competition har valgt at frafalde sagen omkring dikvalifikationen af deres Corvette nummer 50 , efter World Endurance Championship løbet på Interlagos. Corvetten med nummer 50 blev diskvalificeret efter løbet på grund af for lav ridde højde.
 

Det var ellers planen at sagen skulle forlægges FIA’s International Court af FFSA (French Federation for Automobile Sport) på vegne af Larbre Competition. Sagen er dog allerede blevet forsinket et par gange, og nu har Labre Competition valgt at frafalde sagen.

Larbre Competition har valgt at frafalde denne sag, da de alligevel har vundet GTE Am mesterskabet, og de ønsker ikke at bruge mere tid på denne sag, nu hvor sæsonen er overstået.


Labre Competition
(Foto: Fia WEC)

Nu vil teamet fokusere på 2013 sæsonen, og det er planen at de skal besøge Corvette Racing den 1. December og samme dag er der team møde omkring World Endurance Championship 2013, i Paris. Her har Larbre Competition også en repræsentant.

Larbre Competition offentliggøre deres planer for 2013 sæsonen, den 1. Januar 2013.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Larbre Competition Team
  •