Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Nyt rallyuheld til Kubica

Rally 
18/09/12 

Så skete det igen - Robert Kubica udgik med fuld kraft af et mindre rally løb. Polakken forsøger at vende tilbage til motorsporten igen, og der har været forskellige forsøg på at få ham i en rally bil igen. Tidligere vandt han et løb i sit 'comeback', men i weekenden kørte han af intet mindre end to gange.
 

Han deltog i San Martino di Castrozza Rally og lørdag var det slut med at køre mere rally, da han parkerede sin Subaru Impreza godt og grundigt i skoven. Under træningen havde polakken også været af banen, dog kunne han klare at køre videre derfra efter en kort tur udenfor asfalten. Men lørdag var der ingen nåde. Heldigvis skete der ikke noget alvorligt for Kubica og hans co-driver, Jakub Gerber.

Men noget kunne da tyde på at kombinationen af Kubica og rally ikke er den mest heldige. Og der ventes fortsat på at han vender tilbage til Formel 1.

Benji

Læs mere om:
  • Robert Kubica
  • Robert Kubica på hospitalet med flere brud
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: